Over ons

For gamers who want more!

Al enkele jaren worden verschillende games op het hoogste niveau aangeboden voor professionele spelers. Tegenwoordig wordt het spelen van games op hoog niveau ook wel als sport aangeduid, onder de noemer e-sports. eTournaments wil beginnende professionele gamers een platform bieden om zichzelf te verbeteren, hun eigen niveau te meten en tegelijkertijd de kans bieden om een aardige geldprijs te winnen. Natuurlijk is het ook gewoon leuk voor de recreatieve gamer die een game aardig op niveau speelt en wat extra geld wil verdienen.  De pijlers van eTournaments

 

 

 

Gemak: Een ingewikkelde registratie of aankoop willen we je besparen. Bij ons kan je gemakkelijk via iDEAL je ticket kopen. Als je bij de aankoop je Gamer ID doorgeeft is de aanmelding zo gepiept! Op de website zelf vind je de online brackets terug om te zien tegen wie je moet spelen. Hier vind je onder andere ook de aankoop instructies en de spelregels voor het betreffende spel. Gedurende het hele toernooi kan je online contact met ons houden om de scores door te geven! 

 

Beleving: We willen deelnemers een amuserend toernooi aanbieden waarbij de spanning hoog kan oplopen. Dit gaan wij ondersteunen door live streams uit te zenden van belangrijke wedstrijden. 

 

Prijs: We willen de deelname betaalbaar houden voor iedereen maar tegelijkertijd hiertegenover een leuke prijzenpot aanbieden. Hierbij wordt te allen tijde gezocht naar de juiste prijs-prijs verhouding.

 

Assortiment: Wij zijn continu opzoek naar nieuwe games om toernooien voor te organiseren zodat we voor ieder wat wils kunnen aanbieden. Hierbij richten wij ons op de platformen PS4, Xbox One en de PC.  Zie je de game die jij wilt spelen nog niet beschikbaar voor jouw platform? Geen paniek! De kans bestaat dat de game spoedig komt!

 Onze organisatie

 

eTournaments is opgericht in 2016 door game liefhebbers voor game liefhebbers. Gamen is een denksport, behendigheid en strategisch denken komt in bijna elke game terug. Wij bieden een platform aan die dient als opstap van amateuristische naar professionele gamer. Wij geloven erin dat deelnemers via deze wijze zich zodanig kunnen verbeteren en profileren, dat zij later mee kunnen spelen in de professionele e-sports industrie.


Veilig betalen met:

Volg ons: