Leverings- en betalingsvoorwaarden

Je krijgt je bestelling automatisch naar je e-mailadres gestuurd. Let op dat je het juiste e-mailadres en de juiste contactgegevens indient! Deze mail dient tevens als bewijs van inschrijving. Staan er in de mail eventuele vervolgstappen vermeld? Draag er dan zorg voor dat je deze uitvoert om je deelname vlekkeloos te laten verlopen. Bij het registreren met foutieve contactgegevens word je uitgesloten van deelname. 


Betaling

 

Doordat het deelname bewijs via e-mail wordt verzonden betaal je nooit verzendkosten. Je betaling en je inschrijving worden altijd door eTournaments gecontroleerd voordat een toernooi van start gaat. Heb je niet betaald? Dan kan je dus ook niet deelnemen! Betalen kan bij het afrekenen van een ticket eenvoudig via iDEAL. Alle prijzen zijn inclusief 21% BTW.


Retour

 

eTournaments biedt een online dienst aan, daarom heb je geen recht op retour van je aankoopbedrag. Zorg er dus altijd voor dat je de datum van het toernooi vrij houdt en aanwezig bent. Je bent zelf verantwoordelijk voor het beschikken van de juiste apparatuur om op het juiste moment te kunnen deelnemen aan het toernooi. Bij een eventuele storing vanuit jou kant zijn wij nooit aansprakelijk. Meer informatie hierover kan je vinden in de algemene voorwaarden.

 

Veilig betalen met:

Volg ons: